Lasikuituiset uima-altaat

Uima-allas pihalle?

Haaveista totta, me autamme toteuttamaan ne edullisesti ja nopeasti. Uima-altaat yleistyvät ihmisten pihoilla vuosi vuodelta, ajatus omasta kotikylpylästä ei ole enään kaukaa haettu utopistinen ajatus vaan jokaiselle mahdollistettava nautinto. Nordic Pool Systems tarjoaa 30 vuoden ammattitaidolla uima-altaan jokaisen kotiin. Hoidamme altaan toimittamisen aina asentamiseen siten, että Sinulle jää vain maaurakoinnin valmistelu.

Isot lasikuituiset uima-altaat yleistyvät vuosi vuodelta ihmisten kodeissa. Uima-allas on iso osa arjen nautintoa luoden kodista oman hemmottelukeitaan. Sijoittamalla vahvaan ja kestävään lasikuituiseen uima-altaaseen nostat talosi arvoa ja omaa hyvinvointoa. Anna meille kohteesi avaimet ja me toteutamme sen puolestasi. Monet mallit ja edulliset hinnat takaavat, että jokainen löytää meiltä sopivan uima-altaan.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä haaveistasi totta!

Fortuna Coral

 600 x 300 x 140cm

 400kg

 25 000 L

Lue lisää
Fortuna Madagaskar

 600 x 310 x 150cm

 450kg

 27 000 L

Lue lisää
Fortuna Andros

 650 x 300 x 150cm

 450kg

 29 000 L

Lue lisää
Fortuna Kalamos

 690 x 320 x 155cm

 450kg

 31 500 L

Lue lisää
Fortuna Jamaika

 700 x 310 x 150cm

 500kg

 32 500 L

Lue lisää
Fortuna Santoria

 790 x 320 x 155cm

 550kg

 35 000 L

Lue lisää
Fortuna Skiatos

 800 x 320 x 150cm

 650kg

 38 000 L

Lue lisää
Fortuna King

 900 x 375 x 150cm

 700kg

 50 000 L

Lue lisää
Fortuna Korsika

 900 x 370 x 155cm

 650kg

 51 500 L

Lue lisää
Fortuna Itaka

 1000 x 370 x 155cm

 750kg

 57 500 L

Lue lisää

Laaja valikoima

Maailmassa ei ole kahta samanlaista kohdetta, jokaisella on omat tarpeensa, näkemyksensä sekä ajatus omasta uniikista paratiisista. Tästä syystä meillä on tarjota jokaisen takapihalle, terassille tai kesäpaikalle sopiva lasikuituinen uima-allas.

Koot alkavat 6 metristä ja jatkuvat aina 10 metriin asti. Leveys 3 metristä 3,7 metriin syvyyden ollessa aina minimissään 1,5m. Roomalainen pääty luo altaasta kutsuvan kun taas suorakaiteen mallinen perinteinen allas istuu jokaiseen terassiin.

Kestävä rakenne

Panosta laatuun, vertaile vaihtoehtoja, varmista että tuleva altaasi on varmasti kestävä suomen vaativiin oloihin ja vaihteleviin maaperiin. Sinun on parasta unohtaa mallit jotka vaativat erillisiä sivutukia tai tukimuureja. Älä työllistä itseäsi, säästä hermoja ja panosta laatuun.

Fortuna altaissa on 6 kerroksinen lasikuitulaminointi, kosteussulku, vahva gelcoat pinnoite, valetut metallikehät sekä 20-30mm vahva polyuretaanikerros ulkopinnassa. Rakenne mahdollistaa altaan upottamisen kokonaan ilman erillisiä tukia.

Valmistettu Euroopassa

Panostetaan yhdessä Eurooppalaiseen laatutyöhön. Puolassa valmistetut Fortuna altaita myydään lähes jokaisessa Euroopan maassa. 3000 kappaleen vuosituotannolla mitattuna Fortuna altaat ovat euroopan myydyimpiä.

30 vuoden kokemus yhdistettynä uusimpiin innovaatioihin lupaavat, että sijoitus Fortuna -altaaseen on pitkäikäinen ja kestävä sijoitus arkeen joka kohottaa mielenlaatua tehden kodistasi arvookkamman.

TÜV-Hyväksytty

Vain yksi voi olla paras, tästä osoituksena on TUV hyväksyntä. Fortuna altaat saivat ensimäisenä europpassa TUV-hyväksynnän korkeasta laadunvalvonnasta sekä erinomaisesta käyttöturvallisuudesta. Yksikään muu toimija Euroopassa ei ole pystynyt vastaavaan.

Älä anna kauppiaiden tyhjien puheiden sekoittaa päätä vaan vaadi konkretiaa ja faktaa. Me luotamme omaan tuotteeseen kerromme mielellämme lisää ja neuvomme teknisissä kysymykissä. Klikkaa kuvaa ja näet tarkemman läpileikkauksen altaasta.

Tarkkaan viimeistelty

Uskomme ihmisiin, koulutukseen ja oikeisiin työskentelytapoihin pyrkiessämme tekemään jokaisesta uima-altaasta mahdollisimman hyvän. Asetamme uima-altaille korkeat tavoitteet ja pyrimme ylittämään ne.

Olemme sitoutuneet valmistamaan uima-altaita tarkasti hallitun tuotantoprosessin avulla, jonka äärellä taitavat ja työlleen omistautuneet ammattilaiset työskentelevät. Jokainen valmistettu uima-allas käy läpi tarkastuksen, jotta voimme olla varmoja turvallisuudesta ja työnlaadusta. Kaikkien näiden on oltava huippuluokka ja täytettävä Fortunan tiukat laatuluokat.

20 vuoden takuu

Luottamus on tunne, joka syntyy pitkällä aikavälillä. Sinä saat ostamallesi uima-altaalle 20 vuoden runkotakuun. Yli 30 vuoden ajan on kehitysprosessia jatkettu valmistaen entistä parempien uima-altaita. Olemme hyvin ylpeitä jokaisesta myymästämme uima-altaasta, 93% asikkaistamme on suositellut Fortuna altaita.

Vastaavaa takuuta ei ole suomen markkinoilla nähty. Me olemme tehneet esityön sinulle siten, että voit huoletta ostaa uima-altaasi tietäen että sijoitettu raha on kestävää ja arvon säilyttävää.

 1. Valmistele kaivanto tekemällä kuopasta 50cm suurempi joka suuntaan kuin itse altaan koko.
 2. Asenna salaojat ympäri kaivannon
 3. Altaan pohjalle tee maan vaihto 20cm syvyyteen. Aja tärylätkällä pohja tasaiseksi.
 4. Asenna Finnfoam eristeen pohjalle ja nosta allas paikalleen.

Huom, mikäli pohja on helposti routivaa savimaata tai vastaava epätasainen alusta, vala 15cm paksu raudoitettu betonilaatta altaan alla.

 1. Halutessa asenna Finnfoam eristeet myös sivuille.
 2. Lisää altaan pohjalle 20cm vettä.
 3. Täytä kaivannon sivuja 20cm matkalla seulotulla maa-aineksella.
 4. Toista kohta 2 ja 3 kunnes 2/3 altaasta on tuettu. Varmista PVC putkien sopiva kaato.
 5. Rakenna terassi, suodatusjärjestelmän tekninen kotelo ja ota allas käyttöön.

Altaamme eivät tarvitse erillisiä tukimuureja ympärilleen. Vankka rakenne mahdollistaa upottamisen suoraan maahan. Terassin rakentamista helpottamiseksi altaan vahva rakenne vaatii 2/3 kokonaiskorkeudesta upottamisen joten terassin korolle jaa hyvin tilaa, PVC putket voidaan kuljettaa tarvittaessa maan pinnan yläpuolella tyhjennystä helpottaakseen.

Terassin paneloinnin voi tehdä kuvan mukaisesti päättymään altaan reunoihin, altaan reunan alle tai altaan päälle. Suosituin rakennetyyli on rakentaa terassi siten, että altaan reuna jää terassin alle.

Edellä käyty on vain pintapuolinen läpikäyminen havainnollistamaan kuinka helposta kokonaisuudesta on kyse. Ostaessasi altaan meiltä toimitamme sinulle 39 sivuisen ohjeen, jossa käydään tarkkaan läpi kaikki altaan ostamisesta aina päivittäiseen käyttöön, rahtaamisesta maatöihin ja oikeisiin maa-aineksiin. Olemme halunneet rakentaa kokonaisuuden siten, että jokainen osaa rakentaa oman uima-altaansa tekniikan itse. Me teemme altaan ostamisen ja omistamisen todella helpoksi.

Puhdas vesi

Manuaalisissa ja automaattisilla uima-altaan puhdistusvälineillä helpotat uima-altaan käyttöä, säästät aikaa ja rahaa. Me tarjoamme kaikki tarvikkeet uima-altaan puhtaanapitoon. Haavit, harjat, imurit, letkut, robotit. Klikkaa alla olevaa ja tutustu valikoimaan.

Pidennä uimakautta

Vaihtoehtoisilla lämmitysjärjestelmillä pidennät uimakautta merkittävästi. Nykypäivän tehokkaat ilmavesilämpöpumppujen teho on riittävä lämmittämään allasta vaikka ulkolämpötila laskisi reilusti pakkasen puolelle. Pieni virrankulutus tehokas COP arvot takaavat helpon ja vaivattoman altaan lämmittämisen aina alkukeväästä pitkälle syksyyn.

Suorat sähkölämmittimet, aurinkolämmittimet ja vaihtimet ovat myös kätevä tapa nostaa veden lämpötilaa, klikkaa linkkiä ja tutustu kaikkiin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin.

Suojaa altaasi

Turvallisuus on meille ensi sijaisen tärkeää. Haluamme, että perheen pienimmätkin voivat nauttia terassista turvallisesti altaan asentamisen jälkeen, eivätkä vanhempien tarvitse olla jatkuvasti seuraamassa perheen pienimpien menoja. Vahvat polykarbonaattikatteet ovat kätevä ja kestävä suoja altaallesi.

Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös edullisempia turvaverkkoja suojapeitteeksi sekä lämpöpeitteitä. Tutustu tuotteisiin tarkemmin ja varmista uima-altaan turvallinen käyttö.

Helpota käyttöä

Automatiikka on nykypäivää, myös uima-altaissa. Käyttöä helpottavia teknisia toteutuksia on mahdollista rakentaa nykyään myös uima-altaisiin. Automaattiset kemikaaliannostelijat, suolajärjestelmät wi-fi-ohjauksilla sekä allasrobotit ovat nykypäivää. Tee uima-altaan käytöstä vaivatonta ja helppoa lisävarusteiden avulla.

Edustamme markkinoiden parhaita merkkejä, asennamme ja huollamme tarvittaessa kaikki laitteet. Testatut ja laadukkaat merkit ovat osa kokonaisvaltaista brändirakennetta jonka haluamme mahdollistaa kaikille.

OTA YHTEYTTÄ

Vastaamme mielellämme kaikkiin allasaiheisiin kysymyksiin ja neuvomme ongelmatilanteissa.

  X
  OTA YHTEYTTÄ