Palvelut

Myymälä
Verkkokauppa
Huolto & asennus
Rahoitus

Täyden palvelun allastalo Tampereella helppojen yhteyksien päässä.

Tampereen Nekalan myymälässä pääset tutustumaan tarkemmin ulkoporealtaisiin, uima-altaisiin, sisäporealtaisiin, suihkukaappeihin ja tietysti tarvikkeisiin. Pirkanmaan alueen laajimmassa myymälässä Aresso ulkoporealtaat esillä ja valmiina testattavaksi. Upotettu 8 kuution uima-allas on helppo tapa tutustua konkreettisesti uima-altaiden toimivuuteen. Halutessasi voit voit hypätä 25-asteiseen lämpimään veteen. Suomen suurin 1500m2 päävarasto sijaitsee myymälän yhteydessä, joten suuriman osan tuotteista saat heti matkaan.

Suomen suurin uima-allas ja ulkoporeallas verkkokauppa.

Poolsystems.fi on suomen suurin alan verkkokauppa. Yli 1500 eri tuotetta. Vaihtuvia tarjouksia ja markkinoiden halvimmat hinnat. Verkkokaupastamme myydään hiekkasuodattimet, uima-allas lämmittimet, kiertopumput, uima-allas kemikaalit. Ulkoporealtaan suodattimet yleisimpiin merkkeihin, Novitek, Jacuzzi, Hotspring, Aresso, Cal Spas. Kansihissit, varaosat -ja tarvikkeet.

Edulliset rahoitusratkaisut jokaisen tarpeeseen ja tilanteeseen sopivaksi.

Uima-altaan tai ulkoporealtaan ostaminen ei rahoituksesta jää kiinni. Teemme yhteistyötä valtakunnan suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa tarjoten asiakkaillemme parhaimmat rahoitusmahdollisuudet. Uusimpana lisäyksenä voimme nykyään tarjota jopa 30 kuukautta rahoitusta ilman korkokuluja. Tutustu alla olevan takaa rahoitusmahdollisuuksista lisää.

Huollamme altaan mallista ja merkistä riippumatta nopeasti ja ammattitaidolla.

Ammattitaitoisen huollon ansiosta huolllamme kaikki altaat merkistä ja mallista riippumatta valtakunnallisesti ja nopeasti. Ulkoporeallashuolto ei ole ollut koskaan näin helppoa, lähetä huoltopyyntö alla olevan linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Tarjoamme myös uima-allashuollot, isot ja pienet. Suodatushiekan vaihtamisesta aina koko tekniikan päivitykseen.

Henkilökunta ja yhteystiedot

0
Iloista asiakasta
0
Toimitettua allasta
0
Vuoden kokemus
0
Tuotetta verkkokaupassa
OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN

Haluatko lisää tietoa myytävistä tuotteistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

    OTA YHTEYTTÄ

    Vastaamme mielellämme kaikkiin allasaiheisiin kysymyksiin ja neuvomme ongelmatilanteissa.

      X
      OTA YHTEYTTÄ