Kuinka käytetään manuaalista pohja-imuria?

Kuinka käytetään manuaalista pohja-imuria?

Monien uima-altaiden kuten myös altaiden mukana toimitettava manuaalinen pohja-imuri on tehokas uima-altaan pohjan puhdistamiseen. Se miten sitä oikeaoppisesti käytetään onkin asia erikseen.

Jotta käyttö olisi vaivatonta ja toimivaa sinulla pitäisi olla seuraavat tuotteet:

Pohjaimuri, teleskooppivarsi, imuriletku sekä suulake pintakaivoon.

Ensimäiseksi sammuta kiertovesipumppu

Seuraavaksi asenna imuriletkun toinen pää pintakaivon mukana toimitettavaan suulakkeeseen, kuva alla:

Kun imuriletkun toinen pää on kiinnitetty pintakaivon imulevyyn, aseta imuriletku pintakaivon pohjalle. Tämän jälkeen imuriletkua kannattaa uittaa vedessä tehden edestakaisia liikkeitä 10-15 sekunniin ajan ylimääräisen ilman poistamiseksi.

Uittamisen jälkeen käynnistä pumppu hetkellisesti, pyöritä pumppua niin pitkään, että imurletku on täynnä vettä ja ilma on poistunut letkusta. Huomioi, pidä imuriletku veden alla koko tämän ajan. Kun ilma on poistunut letkusta jätä letku veden pinnan alapuolella ja sammuta pumppu hetkeksi.

Kun ylimääräinen ilma on korvattu vedellä kytke imuriletkun pää teleskooppivarteen yhdistettyyn pohjaimuriin. Pidä imuri veden pinnan alapuolella ja käynnistä pumppu.

Nyt järjestelmä on täysin ilmaton ja imuteho imurissa on parhaimmillaan, voit aloittaa imuroinnin.

Yleisiä ongelmia:

Järjestelmä ei ime:

– Varmista, että letkussa ei ole ilmaa

– Varmista, että käytössä oleva pumppu on riittävän tehokas imemiseen. Markkinoilla on tarjolla kevyempi tehoisia pumppuja altaan suodatukseen, jotka eivät toimi halutulla tavalla imurointikäytössä. Varmista myyjältäsi, että mukana toimitettava pumppu on riittävän tehokas myös imemiseen aina ennen ostopäätöstä.

Suulake ei sovi imuriletkuun

– Varmista, että suulake ja imuriletku ovat yhteensopivia, normaali letkukoko on 38mm, huomioi normaali “kurttuputki” ei o

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OTA YHTEYTTÄ

Vastaamme mielellämme kaikkiin allasaiheisiin kysymyksiin ja neuvomme ongelmatilanteissa.

    X
    OTA YHTEYTTÄ