Aresso ulkoporealtaat

Kun nautit Aresson ulkoporealtaista, olet ollut hyvä niin kukkarollesi kuin luonnolle. Aresso ulkoporealtaat ovat suunniteltu kuormittamaan luontoa vähemmän ja pienentämään energiankulutusta erilaisilla innovatiivisilla ominaisuuksilla ja ratkaisuilla. Energiatehokkaat pumput, edistyksellinen suodatus- ja automatiikkajärjestelmä, tehokas eristys, vahva lämpökansi sekä vahvat materiaaliratkaisut takaavat, että Aresson ulkoporealtaat ovat hyvin edistyksellisiä ja vähäkulutteisia malleja.

Lue lisää
Yksilöllinen ja voimakas hierontakokemus

Kaikki altaat eivät ole samanlaisia. Aresson suurimpia vahvuuksia on yksilöllinen hierontakokemus. Suutinten asettelumalli ja määrä suhteutettuna vesipumpun tehoon on tarkan mietinnän ja suunnittelun hieno kokonaisuus. Hierontateho suutinta kohden on yksi markkinoiden parhaimmista. Suutinteho minimissäänkin huikeat 115,8W / suutin (vertaa esim. Novitek Saana Basic 66,6W/suutin). Suuttimien kuuden eri säätimen ansiosta jokainen altaan käyttäjä pystyy säätämään hierontatehon mieleisekseen.

 

TTH Trithermal Heating™ – Ekologisten ratkaisujen takana energiatehokkuus

Teknisissä ratkaisussa on keskitytty kestävyyden ohella energiatehokkuuteen, jolla mahdollistetaan pienempi energian kulutus.
Kolmiosaisen Trithermal Heating™ eristyksen ansiosta Aresso ulkoporealtaat eivät hävitä hukkalämpöä ilmakehään edes kovimmillakaan pakkasilla.
Eristys alkaa altaan runko-osasta, johon on ruiskutettu uretaania jopa 40mm vahva kerros. Uretaanieristyksen jälkeen altaan ja ulkopaneleiden väliin jää eristävä ilmavaippa.
Ilmavaipan merkittävyys korostuu käytännössä siten, että ilman lämmitintä pumppujen hukkalämpö pystyy pitämään allasveden yli 30 asteessa ulkolämpötilan ollessa 0 -asteessa. Ilmavaipan sulkee ABS-muovista valettu paksu pohja ja tiivis ulkopanelointi, johon on asennettu 30mm vahvat eristelevyt, eristelevyt myös ulkoporealtaan pohjassa. Eristemateriaalina käytetään suulakepuristettua polyeteeniä, jonka vahvuuksia ovat tehokas lämmön- ja kosteudeneristys. Polyeteenin yhtenä vahvuutena on myös sen hyvä ääneneristys. Pumppujen tuottama ääni saadaan tehokkaasti vaimennettua eristerakenteen ansiosta.
Pumpuista säteilevä hukkalämpö heijastetaan takaisin altaan uretaaniin ja putkistoon tähän kehitetyllä alumiinipintaisella foliomatolla.
Foliomaton 5mm eriste vähentää säteilylämmön etenemistä ulkopanelointiin ja viimeiseen eristekerrokseen.  Altaan runko ei ole kosketuksissa ulkopanelointiin, tällä tapaa estetään kylmäsiltojen muodostuminen.

Tiivistettynä TTH Trithermal Heating™ eriste on kolmikerroksinen:

 • 1. 30-40mm ruiskutettu uretaanieriste
 • 2. 5mm foliomattoeristys
 • 3. 30mm polyeteenieriste

 

No-Bypass UV Filteration™ – Edistyksellinen ja mullistava suodatusjärjestelmä

Ajatus puhtaammasta vedestä ja pienemmästä kemikaalien käytöstä olivat suurin syy Aresso No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmän syntymiseen.

No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmä mullistaa täysin ajattelun altaan veden puhtaanapidosta. Perinteisessä suodatusjärjestemässä vain murto-osa altaan vedestä virtaa suodattimen läpi allasta käytettäessä. Kun taas No-Bypass UV filteration™ -suodatusjärjestelmässä 100% vedestä virtaa suodattimien läpi tehden ulkoporealtaan vedestä hygieenisempää ja kirkkaampaa. Parempi suodatusteho yhdistettynä ultraviolettivalon bakteereja tuhoavaan ominaisuuteen vähentää kemikaalien käyttöä jopa puoleen. Vertailulukuna voidaan käyttää suodatuskapasiteettia, josta käytetään mittayksikkönä sq.ft(neliöjalka). Perinteisessä suodatusjärjestelmässä  lukema on 50 sq.ft. Kun taas Aresso No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmässä vastaava luku on 250 sq.ft.

Yhteenvetona No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmän edut ovat kirkkaampi ja hygieenisempi vesi, altaan helppohoitoisuus, pienempi kemikaalien tarve sekä merkittävästi pidempi suodattimien ja veden vaihtoväli. Ekologisesti No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmä rasittaa vähemmän luontoa, pienemmän kemikaalitarpeen ja pidemmän vedenvaihtovälin ansiosta. Tällä tavalla mahdollistetaan tulevaisuudessa Aresso ulkoporealtaiden pienempi hiilijalanjälki.

 

Vahvat ja kestävät materiaalivalinnat mahdollistavat huolettoman ja pitkän käyttöiän

Aresso ulkoporealtaiden suunnittelun lähtökohtana on kautta aikain pidetty vahvoja ja kestäviä materiaaleja. Altaan akryyliosaa kannattelee oma ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Akryyliosan oman rungon ansiosta allasosa ei pääse elämään ja vääntyilemään kuljetusten aikana. Altaan ulkopaneloinnille on valmistettu oma painekyllästetty runko, joka estää kylmäsiltojen syntymistä ulkopaneloinnin ja metallirungon välille, sekä mahdollistaan paneloinnin asentamisen millitarkasti, tehden ulkoporealtaasta viimeistellyn näköisen. Markkinoiden vahvimpiin lukeutuva 7,3mm paksu akryyliosa on tyylikäs sekä kestää voimakastakin kulutusta ja käyttöä. Vahvat ja kestävät materiaalivalinnat mahdollistavat Aresso ulkoporealtaille huolettoman ja pitkän käyttöiän lisäksi markkinoiden pisimpiin lukeutuvan takuuajan.

 

Jäätymisenesto-järjestelmän ansiosta voit käyttää huoletta allasta myös talvella

Ulkoporealtaassa on kaikki mahdollinen automatisoitu, jotta sinun ei tarvitse kuin huolehtia veden laadusta aika ajoin.  Ulkoporealtaan talvikäyttö on tehty erittäin turvalliseksi, sillä siinä on täysin automaattinen jäätymisenestojärjestelmä. Altaan vesipumput käynnistyvät automaattisesti, kun allasveden lämpötila laskee riittävän alhaiseksi. Aresso -ulkoporealtaiden osat tarkastetaan tehtaalla kahdesti, joka tekee ulkoporealtaasta toimintavarman.
Ulkoporealtaan kytkemiseksi sinun tulee konsultoida sähköasentajaa virtakytkennöissä. Ulkoporealtaalle tulee hankkia virtakaapeli, esim. 5 x 2,5mm kumikaapeli. Sähkötaulussa on oltava vikavirtakytkin ja väliin on asennettava turvakytkin.

Aresso Genova
 200 x 200 x 92cm
 24 suutinta
 2,2kW hieromapumppu
 91W / suutin
 24/7 suodatuspumppu
 7,3mm allasakryyli
TTH eristys    
Otsonointi    
12-10cm lämpökansi     
Balboa USA     
1 + 20kpl     
Takuu 2 + 10v     

Aresso Genova mallissa on istumapaikat viidelle sekä yksi makuupaikka. Ergonomiset niskatyynyt, 24 kappaletta hydroterapeuttisia suuttimia. Kirkas ohjelmoitava terapiavalo yhdistettynä 20 vesirajalediin. Nämä kaikki takaavat erittäin rauhallisen ja nautinnollisen kylpykokemuksen käyttäjilleen.

ARESSO LUCCA
 216 x 216 x 92cm
 28 suutinta
 2,2kW hieromapumppu
 79W / suutin
 24/7 suodatuspumppu
 7,3mm allasakryyli
TTH eristys    
Otsonointi    
12-10cm lämpökansi     
Balboa USA     
1 + 20kpl     
Takuu 2 + 10v     

Aresso Lucca malli on ekonominen malli, johon kuuluu 28 hydroterapiasuutinta. Kaksi erittäin miellyttävästi muotoiltua makuupaikkaa sekä kolme istuinpaikkaa. Viimeistellyt ja kestävät materiaalit tekevät tästä mallista edistyksellisen.

Aresso Sapri
 216 x 226 x 92cm
 40 suutinta
 2 x 2,2kW hieromapumppu
 110W / suutin
 24/7 suodatuspumppu + NBF
 7,3mm allasakryyli
TTH eristys    
Otsonointi + UV-valo   
12-10cm lämpökansi     
Balboa USA     
1 + 20kpl     
Takuu 2 + 10v     

Aresso Sapri on ominaisuuksiina nähden ekonominen malli, jonka vahvuuksiin lukeutuu muunmuassa tehokkaat pumput,48 hydroterapiasuutinta sekä No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmä. Ergonomisesti allas on suunniteltu siten, että altaassa on tilavat istumapaikat neljälle aikuiselle ja yksi rentouttava lounge paikka. Viimeistellyt ja kestävät materiaalit tekevät tästä mallista edistyksellisen sekä pitkäikäisen sijoituksen.

ARESSO MATERA
 216 x 216 x 92cm
 38 suutinta
 2 x 2,2kW hieromapumppu
 115W / suutin
 24/7 suodatuspumppu + NBF
 7,3mm allasakryyli
TTH eristys    
Otsonointi + UV-valo   
12-10cm lämpökansi     
Balboa USA     
1 + 20kpl     
Takuu 2 + 10v     

Aresso Matera on ominaisuuksiina nähden ekonominen malli, jonka vahvuuksiin lukeutuu muunmuassa tehokkaat pumput, 38 hydroterapiasuutinta sekä No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmä. Ergonomisesti allas on suunniteltu siten, että altaassa on tilavat istumapaikat viidelle aikuiselle ja lapsiystävällinen korotettu istuinalue, jossa mahtuu mukavasti kaksi perheen pienintä nauttimaan poreista samalla helpottaen altaaseen kulkemista. Viimeistellyt ja kestävät materiaalit tekevät tästä mallista edistyksellisen sekä pitkäikäisen sijoituksen.

OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN

Haluatko lisää tietoa myytävistä tuotteistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

  OTA YHTEYTTÄ

  Vastaamme mielellämme kaikkiin allasaiheisiin kysymyksiin ja neuvomme ongelmatilanteissa.

   X
   OTA YHTEYTTÄ