Ulkoporeallas Aresso Matera

Matera

Tilaa tarvitsevalle, kaunis ja kestävä

Aresso Matera ulkoporeallas on nautiskelijan valinta käyttäjälle, joka haluaa tehokkaan hieronnan ja viimeistä teknologiaa ilman kompromisseja. Vaihtoehtoiset istuimet sopivat jokaiselle käyttäjälle. Korotettu istuinpaikka helpottaa altaaseen kulkua ja tekee käytöstä mukavaa myös lapsille.

Lue lisää

Kun nautit Aresson ulkoporealtaista, olet ollut hyvä kukkarollesi kuin luonnolle. Aresson ulkoporealtaat ovat suunniteltu vähentämään energiankulutusta erilaisilla innovatiivisilla ominaisuuksilla. Energiatehokkaat pumput, tehokas eristys, vahva lämpökansi sekä ABS pohjamuovi takaavat, että Aresson ulkoporealtaat ovat hyvin edistyksellisiä ja vähäkulutteisia malleja.

 

Yksilöllinen ja voimakas hierontakokemus

Kaikki altaat eivät ole samanlaisia. Aresson suurimpia vahvuuksia on yksilöllinen hierontakokemus. Suutinten asettelumalli ja määrä suhteutettuna vesipumpun tehoon on tarkan mietinnän ja suunnittelun hieno kokonaisuus. Hierontateho suutinta kohden on yksi markkinoiden parhaimmista. Suuttimien kuuden eri säätimen ansiosta jokainen altaan käyttäjä pystyy säätämään hierontatehon mieleisekseen.

 

Vahvat ja kestävät materiaalivalinnat mahdollistavat huolettoman ja pitkän käyttöiän

Aresso ulkoporealtaiden suunnittelun lähtökohtana on kautta aikain pidetty vahvoja ja kestäviä materiaaleja. Altaan akryyliosaa kannattelee oma ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko. Akryyliosan oman rungon ansiosta allasosa ei pääse elämään ja vääntyilemään kuljetusten aikana. Altaan ulkopaneloinnille on valmistettu oma painekyllästetty runko, joka estää kylmäsiltojen syntymistä ulkopaneloinnin ja metallirungon välille, sekä mahdollistaan paneloinnin asentamisen millitarkasti, tehden ulkoporealtaasta viimeistellyn näköisen. Markkinoiden vahvimpiin lukeutuva 7,3mm paksu akryyliosa on tyylikäs sekä kestää voimakastakin kulutusta ja käyttöä. Vahvat ja kestävät materiaalivalinnat mahdollistavat Aresso ulkoporealtaille huolettoman ja pitkän käyttöiän lisäksi markkinoiden pisimpiin lukeutuvan takuuajan.

 

Jäätymisenesto-järjestelmän ansiosta voit käyttää allasta myös talvella

Ulkoporealtaassa on kaikki mahdollinen automatisoitu, jotta sinun ei tarvitse kuin huolehtia veden laadusta aika ajoin. Veden vaihtoväli on n. 6 – 10kk, altaan tyhjentäminen onnistuu helposti esimerkiksi uppopumpulla. Vedenvaihtoväli ei vaihtele paljoa, vaikka ulkoporeallasta käytettäisiinkin paljon. Ulkoporealtaan talvisäilytys on tehty erittäin helpoksi, sillä siinä on täysin automaattinen jäätymisenestojärjestelmä. Altaan vesipumput käynnistyvät automaattisesti, kun ulkolämpötila laskee riittävän alhaiseksi. Aresso -ulkoporealtaiden osat tarkastetaan tehtaalla kahdesti, joka tekee ulkoporealtaasta toimintavarman.
Ulkoporealtaan kytkemiseksi sinun tulee konsultoida sähköasentajaa virtakytkennöissä. Ulkoporealtaalle tulee hankkia virtakaapeli, esim. 3 x 2,5mm kumikaapeli tai 2×2,5mm maakaapeli. Sähkötaulussa on oltava vikavirtakytkin ja väliin on asennettava turvakytkin.

Henkilömäärä
Istuintyypit
 
Jet suuttimia
x 34
Rotosuuttimia
x 4
Yksilöllinen ja voimakas hierontakokemus

Kaikki altaat eivät ole samanlaisia. Aresson suurimpia vahvuuksia on yksilöllinen hierontakokemus. Suutinten asettelumalli ja määrä suhteutettuna vesipumpun tehoon on tarkan mietinnän ja suunnittelun hieno kokonaisuus. Hierontateho suutinta kohden on yksi markkinoiden parhaimmista. Suuttimien kuuden eri säätimen ansiosta jokainen altaan käyttäjä pystyy säätämään hierontatehon mieleisekseen.

No-Bypass UV Filteration™ – mullistava suodatusjärjestelmä

No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmä mullistaa täysin ajattelun altaan veden puhtaanapidosta. Perinteisessä suodatusjärjestemässä vain murto-osa altaan vedestä virtaa suodattimen läpi allasta käytettäessä. Kun taas No-Bypass UV filteration™ -suodatusjärjestelmässä 100% vedestä virtaa suodattimien läpi tehden ulkoporealtaan vedestä hygieenisempää ja kirkkaampaa. Parempi suodatusteho yhdistettynä ultraviolettivalon bakteereja tuhoavaan ominaisuuteen vähentää kemikaalien käyttöä jopa puoleen. Vertailulukuna voidaan käyttää suodatuskapasiteettia, josta käytetään mittayksikkönä sq.ft(neliöjalka). Perinteisessä suodatusjärjestelmässä  lukema on 50 sq.ft. Kun taas Aresso No-Bypass UV Filteration™ -suodatusjärjestelmässä vastaava luku on 250 sq.ft.

Trithermal Heating™ – Ekologisten ratkaisujen takana energiatehokkuus

Eristys alkaa altaan runko-osasta, johon on ruiskutettu uretaania jopa 40mm vahva kerros. Uretaanieristyksen jälkeen altaan ja ulkopaneleiden väliin jää eristävä ilmavaippa.
Ilmavaipan merkittävyys korostuu käytännössä siten, että ilman lämmitintä pumppujen hukkalämpö pystyy pitämään allasveden yli 30 asteessa ulkolämpötilan ollessa 0 -asteessa. Ilmavaipan sulkee ABS-muovista valettu paksu pohja ja tiivis ulkopanelointi, johon on asennettu 30mm vahvat eristelevyt, eristelevyt myös ulkoporealtaan pohjassa. Eristemateriaalina käytetään suulakepuristettua polyeteeniä, jonka vahvuuksia ovat tehokas lämmön- ja kosteudeneristys. Polyeteenin yhtenä vahvuutena on myös sen hyvä ääneneristys. Pumppujen tuottama ääni saadaan tehokkaasti vaimennettua eristerakenteen ansiosta.
Pumpuista säteilevä hukkalämpö heijastetaan takaisin altaan uretaaniin ja putkistoon tähän kehitetyllä alumiinipintaisella foliomatolla.

Korkeus 920mm
Leveys 2160mm
Pituus 2260mm
Rungon rakenne Altaalla teräsrunko ja paneloinnilla puinen runkokiinnitys
Altaan sisäväri Marmorin valkoinen
Kuivapaino 350kg
Paino vedellä täytettynä 2080kg
Henkilöpaikkoja 5kpl, joista kolme istumapaikkoja ja kaksi lounge paikka
Hydroterapasuuttimet 40kpl
Suodatusjärjetelmä No-Bypass UV Filteration™ 250sq.ft. 5 x lamellisuodatin SC714
Hierontapumppu 2 x 2,2kW
Lämmitin Balboa 3kW
LED-valaistus 5" tehokas LED-päävalo + vesirajan LED-valaistus
Vianhakujärjestelmä Kyllä
Jäätymisenestojärjestelmä Kyllä
Allasosan eristys Kyllä, ruiskutettu uretaani 3-4cm
Ulkopaneelien eristys Kyllä, Paneeleissa 3cm eristelevyt
Eristys pohjassa Kyllä, pohjassa 3cm eristelevyt
Lisäeriste rungon ympärillä Kyllä, lämpöä takaisin heijastava foliomatto
Otsonaattori Kyllä
Sähköteknisten osien takuu 2 vuotta
Runkotakuu Elinikäinen
Akryylitakuu 10 vuotta
Lämpökansi Tumman harmaa, 12cm keskeltä 10 cm sivuilta
Jännite 230V tai 400V(oletuksena, muutettavissa)
Sähköntarve Min. 230 V / 16 A
Ohjauskeskus Balboa GS-sarja
Ohjauspaneeli Balboa VL-sarja
Lämmitin Balboa 3kW
Pumppu 1 LX LP300, 2,2kW
Pumppu 2 LX LP300, 2,2kW
Kiertovesipumppu LX WTC50M, 250W
Suuttimet RD Plastics
Otsonaattori O3 Zone by Balboa
Suodatinjärjestelmä No-Bypass UV Filteration™ 250sq.ft. 5 x lamellisuodatin SC714
Akryyli USA Aristech 7.3mm
Elinikäinen takuu
HybridFrame™ kantavuustakuulla

Aresso myöntää ulkoporealtaan ensiostajalle elinikäisen HybridFrame™ rungon kantavuustakuun.*

10 vuoden takuu
Allasakryylin rakennetakuu

Aresso myöntää allasakryylille 10 vuoden takuun läpivettymistä vastaan.

2 vuoden täystakuu
Laitteisto ja rakenne

Aresso myöntää ulkoporealtaalle 2 vuoden täystakuun kaikille komponenteille.*

2 vuoden kansitakuu
ExtremeFrost lämpökansi

Aresso myöntää ulkoporealtaan kannelle 2 vuoden sauma- ja vettymistakuun.*

Kansihissi
Helpottaa käyttöä ja pidentää kannen elinikää merkittävästi.

Kansihissi pidentää lämpökannen käyttöikää mekittävästi, sillä se estää kannen laahaamisen, repimisen ja muut ei-toivottavat käyttötavat jotka useasti johtuvat jo pelkästään kannen suuresta koosta ja painosta.

DuraStep poreallasraput
5mm vahva yksinkertainen ja kestävä rakenne

DuraStep poreallasraput ovat helppokäyttöiset, kevyet ja kompaktit raput, jotka helpottavat altaaseen kulkemista.

Mukavuusvarusteet
Istuinkorokkeet, niskatyynyt, tarjottimet

Viritä ulkoporealtaasi mukavuus huippuunsa pienillä mukavuusvarusteilla.

Vedenhoitoaineet
Ulkoporealtaisiin suunnitellut kemikaalit

Tehokkaaseen veden puhtaanapitoon suositut ja helppokäyttöiset kemikaalit

OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN

Haluatko lisää tietoa myytävistä tuotteistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

  Tarjouspyyntö Aresso Matera

   Lisävarusteet Allasraput 119,00€Istuinkoroke 24,90€Kelluva tarjotin PoolMate 59,90€Pyyheteline TowelBar 44,90€

   Kansihissi Ei kansihissiäMekaaninen kansihissi CoverMate IAlamallin kansihissi CoverMate II 349,00€Kaasujousiavusteinen kansihissi Cover Lift III 349,00€

   Allaskemikaali SPA100 1 paketti 94,90€2 pakettia 180,00€3 pakettia 255,00€

   Vaihtosuodattimet 1 suodatin 49,00€2 suodatinta 90,00€3 suodatinta 130,00€

   X
   Pyydä tarjous